Actievoorwaarden wash-hoover-500-q32022

Ontvang 6 maanden gratis Dash Pods bij aankoop van een Hoover wasmachine

Hoe genieten van deze promotie?

Koop je actiemodel

Koop een actiemodel bij een van de deelnemende retailers.

Vul je gegevens in

Houd je aankoopfactuur alvast bij de hand.

Ontvang je Dash Pods

We streven ernaar de verzending binnen de 7 werkdagen te voldoen, na goedkeuring van je documenten.

Voorwaarden Hoover Dash Pods Actie 2022

Geldig voor aankopen van 01/07/2022 t.e.m. 30/09/2022. Registratie mogelijk t.e.m. 16/10/2022.

Deelnemende producten:

HWE4 47AMBS/1-S
HWP 48AMBC/1-S
HWPV 48AMBC/1-S
HWP 68AMBC/1-S
H3W 49TXME/1-S
HW 49XMBB/1-S
HWE 49AMBS/1-S
HWE 410AMBS/1-S
HD 485AMBB/1-S
HWP 69AMBC/1-S

Hoover-wasmachine gekocht?

Registreer je dan voor de retouractie via het onderstaande formulier

Voorwaarden Hoover Dash Pods Actie 2022

Indien je in de geldige periode een van de bovenstaande actiemodellen van Hoover aankoopt, ontvang je 6 maanden gratis Dash Pods (3 pakketten van 37 pods (111 pods) of 2 pakketten van 60 pods (120 pods)). De schatting van 6 maanden is gebaseerd op 220 wasbeurten/ jaar gemiddeld per huishouden. De 111 Pods hebben een adviesprijs van € 70,99.

Deze actie geldt uitsluitend op producten die gekocht zijn bij de volgende deelnemende winkels in Nederland: BCC, Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Wehkamp.nl.

Uitsluitend geregistreerde aankopen vergezeld van een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen. Indien de deelnemer het ontbrekende materiaal niet binnen 10 werkdagen na online registratie nazendt of onvoldoende aanvult, vervalt de deelname aan de actie, zonder dat daardoor enige aanspraak ontstaat op schadevergoeding of vervangende actie, in wat voor vorm dan ook. Onvolledige inzendingen, onjuiste inzendingen die niet voldoen aan de voorwaarden én inzendingen na de uiterste inzenddatum van 16/10/2022 worden niet gehonoreerd.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en geldt niet op tweedehands- en/of tweedekeuzeproducten (B-keuze). Deze actie geldt enkel op unieke producten. Dit betekent dat er geen dubbele aanvragen met hetzelfde serienummer ingediend kunnen worden. In geval van retour gestuurde/gebrachte producten vervalt de deelname aan de actie. Indien je pakket reeds werden verzonden, dient het volledige pakket geretourneerd te worden.

Candy Hoover Belgium kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste informatie/gegevens die door de deelnemer zijn ingezonden. Candy Hoover Belgium is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de actiemodellen bij de winkel en webshops van aangesloten retailers. Mochten binnen de actieperiode de actiemodellen niet voorradig zijn, ontstaat geen mogelijkheid later nog deel te nemen aan deze actie.

Voor de uitvoering van deze actie maakt Candy Hoover Belgium gebruik van de diensten van een uitvoerend bedrijf. Dit bedrijf is met inachtneming van de privacywetgeving gerechtigd de ingezonden documenten en bijlagen te verwerken en de data daaruit in te zien en te verwerken. Mochten er vragen ontstaan of bijlagen ontbreken, dan kan dit uitvoerend bedrijf daarover contact met je opnemen. Persoonlijke gegevens zoals naam, adres, enz. worden door Candy Hoover Belgium en de door haar ingeschakelde hulppersonen strikt vertrouwelijk behandeld. Deze informatie wordt niet aan derden doorgegeven.

Candy Hoover Belgium, de door haar ingeschakelde hulppersonen en derden kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor uit de actie voortvloeiende handeling en/of kosten van de deelnemer. Candy Hoover Belgium en de door haar ingeschakelde hulppersonen en derden kunnen bovendien niet aansprakelijk worden gesteld door (of namens) de deelnemer voor enige schade, direct of indirect, veroorzaakt door of op enige wijze verband houdend met deze actie, waaronder het niet of niet tijdig verstrekken van de verzending. Candy Hoover Belgium behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie eerder te beëindigen.

Candy Hoover Belgium behoudt zich het recht voor om de actie stop te zetten indien de voorraad Dash niet meer toereikend is. Candy Hoover Belgium is in geval van wijziging of beëindiging niet gehouden tot enige schadevergoeding of vervangende actie, in welke vorm dan ook. Persoonlijke gegevens kunnen steeds aangepast of verwijderd worden door contact op te nemen met Candy Hoover Belgium. Vragen en/of opmerkingen aangaande reeds ingediende aanvragen kun je melden via info@hooverhome.nl